Rulada "cosiță" cu pesto

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
30 Sep 2015 | 2836 vizualizari
Rulada "cosiță" cu pesto

Imi place mult sa fac "cosițe" - hi hi....vezi reteta Ștrudel "cosiță" cu mere si pere- http://leblogdecata.blogspot.com/2015/09/strudel-cosita-cu-mere-si-pere.html Va propun o reteta sarata de data aceasta.

Ingrediente

  • 1 aluat foietaj
  • 4 lingurite de sos pesto
  • 2 rosii
  • 1 mozzarella
  • 2 felii de jambon sau sunca
  • rosii cherry
  • 1/2 ardei rosu

Mod de preparare

Se presara faina pe masa de lucru si se intinde aluatul de foietaj.
Faceti un dreptunghi, depuneti-l pe o hartie de copt.

Taiati benzi subtiri pe fiecare parte.

Etalati  sosul pesto pe partea netaiata..

Depuneti feliii de rosie si de mozarella.  

Puneti sunca si lamelele de ardei rosu.

Ridicati fiecare banda si o dati peste umplutura, alternand fiecare parte.  

Decorati cu un pic de pesto, cu cuburi de ardel ,de mozzarella si cu rosii cherry. 

Dati la cuptorul incins la 200 ° C pentru 20 - 25 de minute.

A servi cu o salata verde sau ca aperitiv.    

Reteta video pe un cantec de Chrissie Hynde?-aici  https://youtu.be/iTVAiEJQu6A

Pofta Buna !!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada "cosiță" cu pesto" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada in crusta de seminte, umpluta cu branza, ceapa si leurda

Postat de simona72

Rulada in crusta de seminte, umpluta cu branza, ceapa si leurda

Aluatul l-am facut in masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Pt grabirea procesului de dospire, am pus aluatul intr-un castronel l-am acoperit cu...

Citeste continuarea

Somon Viking

Postat de Ksenya

Somon Viking

Fileul de somon se spala sub jetul de apa rece,se tamponeaza cu un prosop absorbant de bucatarie .Cu o penseta se scot toate oasele.Separat intr-un castron se amesteca sarea cu zaharul.Se dau...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.09.2015, 12:45
la 30.09.2015, 12:50
buna!
la 30.09.2015, 13:49
la 30.09.2015, 14:27
Tare buna
la 30.09.2015, 15:08
super rulada

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking