Rulada "cosiță" cu pesto

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
30 Sep 2015 | 2858 vizualizari
Rulada "cosiță" cu pesto

Imi place mult sa fac "cosițe" - hi hi....vezi reteta Ștrudel "cosiță" cu mere si pere- http://leblogdecata.blogspot.com/2015/09/strudel-cosita-cu-mere-si-pere.html Va propun o reteta sarata de data aceasta.

Ingrediente

  • 1 aluat foietaj
  • 4 lingurite de sos pesto
  • 2 rosii
  • 1 mozzarella
  • 2 felii de jambon sau sunca
  • rosii cherry
  • 1/2 ardei rosu

Mod de preparare

Se presara faina pe masa de lucru si se intinde aluatul de foietaj.
Faceti un dreptunghi, depuneti-l pe o hartie de copt.

Taiati benzi subtiri pe fiecare parte.

Etalati  sosul pesto pe partea netaiata..

Depuneti feliii de rosie si de mozarella.  

Puneti sunca si lamelele de ardei rosu.

Ridicati fiecare banda si o dati peste umplutura, alternand fiecare parte.  

Decorati cu un pic de pesto, cu cuburi de ardel ,de mozzarella si cu rosii cherry. 

Dati la cuptorul incins la 200 ° C pentru 20 - 25 de minute.

A servi cu o salata verde sau ca aperitiv.    

Reteta video pe un cantec de Chrissie Hynde?-aici  https://youtu.be/iTVAiEJQu6A

Pofta Buna !!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada "cosiță" cu pesto" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Postat de Bucataras

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:  Taie brânza feta în cuburi.  Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.09.2015, 12:45
la 30.09.2015, 12:50
buna!
la 30.09.2015, 13:49
la 30.09.2015, 14:27
Tare buna
la 30.09.2015, 15:08
super rulada

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking