Rulada cu cascaval si carnati afumati de porc la cuptor

Postat de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri
18 Mai 2015 | 4844 vizualizari
Rulada cu cascaval si carnati afumati de porc la cuptor

O rulada delicioasa cu care putem impresona pe oricine.

Ingrediente

  • 0.500 g pulpa de porc
  • 300 g cascaval
  • 2 bucati de carnati afumat de porc
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 100 ml vin alb dulce

Mod de preparare

           Bucata de carne se curata de grasime si se taie felii subtiri. Fiecare bucata taiata o punem intr-o folie de plastic si o batem ca pe snitel. Asa procedam cu toate bucatile de carne. Le saram si le piperam pe fiecare in parte si le asezam pe un platou pentru a forma rulada.

           Am asezat prima bucata de carne si pe celelalte le-am petrecut cate putin una peste alta. In mijloc am adaugat felii de cascaval de-a lungul feliilor de carne. Am adaugat si bucatile de carnati.Am acoperit carnatiul cu marginile de la carne si am format o rulada pe care am prins-o cu doua bete de frigarui.

          Rulada se aseaza intr-o tava si o stropim cu uleiul de masline si vin si o da-m la cuptor la 200 de grade pana se rumeneste. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cascaval si carnati afumati de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tartine cu somon afumat si ricotta

Postat de retetele_tinei

Tartine cu somon afumat si ricotta

Int-un bol se pune ricotta. Peste ricotta se pun frunzele de busuioc, taiate si frunzele de patrunjel, la fel taiate.Se amesteca bine si se pune sare dupa gust.Feliile de paine se pot taia,...

Citeste continuarea

Placinta moteasca

Postat de miremirc

Placinta moteasca

Pregatim aluatul : intr-un bol mic amestecam drojdia cu zaharul, putin lapte si putina faina; amestecam bine si lasam la dospit 10 minute. Separata, intr-un castron cernem faina, facem o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.05.2015, 17:46
la 18.05.2015, 17:47
mult imi mai plac aceste rulade!
la 18.05.2015, 17:50
Woooow
la 18.05.2015, 18:10
bun bun
la 18.05.2015, 18:25
multumesc

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking