Ingrediente
- 6oua,
- 6ling zahar,
- 6ling faina,
- un praf de sare,
- un praf de copt,
- 300ml frisca,
- 100gr ciocolata amaruie,
- 2 ling zahar,zahar vanilat,
- 2 banane
Mod de preparare
Albusurile se separa de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare,cu praful de sare.Treptat se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana acesta se topeste.Se adauga galbenusurile si se amesteca cu o spatula,incet,sa nu se lase albusurile.Se adauga faina amestecata cu praful de copt.Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor.E gata cand,daca se inteapa blatul cu o scobitoare,aceasta iese curata.Se scoate blatul si se ruleaza intr-un propsop umed.Se lasa asa pana se raceste complet.
Frisca se bate cu zaharul si vanilia.Ciocolata se topeste la bain marie si se toarna peste frisca.Se mixeaza totul pana se omogenizeaza.
Blatul racit se desface din prosop si se unge cu o parte din crema.La mijloc,pe lungime se pun bananele decojite si se ruleaza totul.Rulada se imbraca cu crema ramasa.
Deasupra am presarat fulgi de ciocolata.Se da totul la rece pana se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciocolata si banane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|