Ingrediente
Pentru blat:
- 4 oua
- 4 linguri zahar
- 4 linguri faina
- 1 lingurita cacao
- Un praf de sare
Pentru crema:
- 200 g branza de vaci
- 100 g zahar
- Sucul de la 1 portocala
- 1 plic gelatina
- Zahar pudra
Mod de preparare
Prima data vom face blatul. Separam ouale. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le mixam cu zaharul, pana se deschid la culoare. Adaugam peste galbenusuri, albusurile, amestecand usor cu lingura de lemn. Apoi adaugam faina si cacao. Amestecam bine totul. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 10 minute.
Apoi scoatem blatul din cuptor si il rulam foarte strans. Lasam sa se raceasca. In acest timp pregatim crema. Amestecam branza cu zaharul si cu sucul de portocale. Gelatina o punem la inmuiat in putina apa rece, apoi o dizolvam intr-o lingura de apa fierbinte si o adaugam peste branza. Dam crema la rece doua ore. Apoi punem crema peste blat si rulam cu grija. Dam rulada o ora la frigider. Apoi pudram cu zahar pudra si servim. Pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de branza si portocala" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|