Ingrediente
- Ingrediente blat maro:
- Un blat uscat cu cacao sau 250gr biscuiti cu cacao,
- 200gr zahar pudra,
- esenta de rom,
- cateva linguri de gem.Eu am folosit gem de prune.
- Ingrediente crema:
- 250gr unt,
- 200gr zahar pudra,
- 200gr fulgi de cocos,
- esenta de vanilie
Mod de preparare
Blatul se rupe bucati si se mixeaza pana se face faramituri.Se adauga zaharul,esenta de rom si se omogenizeaza.Se incorporeaza gemul pana cand devine o pasta foarte groasa,ca un aluat.
Se pudreaza cu fulgi de cocos o folie alimentara si se intinde compozitia de mai sus.
Untul se spumeaza,se adauga zaharul,fulgii de cocos si esenta de vanilie.Dupa ce s-a omogenizat bine se intinde peste compozitia maro. Cu ajutorul foliei se ruleaza apoi se da la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|