Ingrediente
- BLATUL :
- 6 albusuri
- 5 linguri de zahar
- 5 linguri faina
- 2 plicuri zahar vanilat
- un praf sare
- un plic praf de copt
- CREMA :
- 150 ml lapte
- 200 ml frisca lichida Hulala
- 1 plic crema ole de vanilie
Mod de preparare
Blatul: Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam pe rand zaharul, zaharul vanilat, faina si un plic praf de copt. Tapetam o tava cu hartie de copt, turnam compozitia in tava, intindem bine. Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu, aprox 20-25 de minute .
Crema: Intr-un castron turnam crema Ole, laptele si frisca, mixam bine pana devine o crema tare.
Scoatem blatul usor din foaia de copt, luam un prosop umed, punem blatul pe el, rulam usor, lasam in prosop pana cand blatul s-a racit .
Scoatem blatul din prosop, umplem cu crema de vanilie, rulam intr-un prosop si lasam 2-3 ore asa.
Dupa care se poate servi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (5)
|