Rulada cu fructe confiate

Postat de andaoana in Aperitive / Garnituri
9 Ian 2014 | 7757 vizualizari
Rulada cu fructe confiate

Un aperitiv dulce Acest gen de aperitiv nu place tuturor datorita gustului dulce -sarat Eu zic ca merita incercat :)

Ingrediente

  • 1 bucata piept de pui
  • Curmale fara sambure
  • Caise confiate
  • Sare sau putina vegeta
  • Piper
  • Ulei
  • 100 gr cascaval

Mod de preparare

 

Pieptul de pui il feliem astfel incat sa obtinem bucati cat mai mari

 Cu batatorul de snitele batem bucatile de pui si le condimentam cu sare , piper si stropim cu putin ulei ( eu am folosit ulei de arahide)

 Pe fiecare bucata de pui asezam  fructe confiate , dupa dorinta ( eu am facut o bucata cu caise, una cu curmale si una combinata )  si bucati de cascaval taiate bastonase .

 Rulam cu grija si legam cu ata de bucatarie .

 Intr-o tava antiaderenta punem putin ulei si asezam rulada .

 Dam la cuptor si lasam pana cand se face carnea , dureaza cam 20 minute .

 Lasam sa se raceasca si putem felia .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni

Postat de andaoana

Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni

Blat : Pregatim o tava mica (25x20) , o tapetam cu faina sau punem hartie de copt si pornim cuptorul la 180 grade. Intr-un vas batem albusul spuma tare cu zaharul , il batem pana cand se...

Citeste continuarea

Rulada Diplomat

Postat de mimmi

Rulada Diplomat

Pentru blat am folosit tava de la aragaz. Separam ouale, galbenusurile le frecam spuma cu zaharul. Adaugam esenta de vanilie dupa gust, un praf de sare, coaja de portocala si bicarbonatul stins...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2014, 12:13
De probat!
la 09.01.2014, 12:20
woow!
la 09.01.2014, 12:26
la 09.01.2014, 12:27
Ce arome!
la 09.01.2014, 12:31
foarte buna

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking