Rulada cu fructe confiate

Postat de medioto59 in Dulciuri
14 Mai 2010 | 5864 vizualizari
Rulada cu fructe confiate

Ingrediente

  • .700 g faina
  • .250 g zahar pudra
  • .250 g unt
  • .500 g branza de vaci
  • .6 oua
  • .1 praf de copt
  • .esenta de vanilie
  • .coaja rasa de la o lamaie
  • .200 g stafide
  • .200 g cirese glasate
  • .200 g caise confiate
  • .cacao
  • .zahar pudra cu aroma de vanilie

Mod de preparare

Untul se freaca spuma cu zaharul pudra.Se adauga pe rand ouale, branza de vaci, coaja rasa de lamaie si cateva picaturi esenta de vanilie.Se amesteca bine.Praful de copt se amesteca cu faina si apoi cu compozitia de mai sus.Trebuie sa se formeze un aluat omogen, cu consistenta dar nu vartos.Aluatul se imparte in doua(vor rezulta deci 2 rulade).Se intinde aluatul cu ajutorul degetelor unse cu putin ulei.Deasupra aluatului se pun fructele(eu am pus stafide, caise confiate pe care le-am taiat  si cirese confiate taiate si ele in 2-dar se poate pune orice alt fruct).Se ruleaza si se pune in forma de cozonac sau kek, unsa cu putin unt.Se da la cuptor, incalzit in prealabil,circa 50-60 min la foc potrivit.Cand este gata rumenita se scoate din cuptor, se pudreaza cat este calda cu zahar cu aroma de vanilie si cacao.Se lasa sa se raceasca si se taie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni

Postat de andaoana

Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni

Blat : Pregatim o tava mica (25x20) , o tapetam cu faina sau punem hartie de copt si pornim cuptorul la 180 grade. Intr-un vas batem albusul spuma tare cu zaharul , il batem pana cand se...

Citeste continuarea

Rulada Diplomat

Postat de mimmi

Rulada Diplomat

Pentru blat am folosit tava de la aragaz. Separam ouale, galbenusurile le frecam spuma cu zaharul. Adaugam esenta de vanilie dupa gust, un praf de sare, coaja de portocala si bicarbonatul stins...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.05.2010, 09:05
sunt prima, asa ca pap cat vreau
la 14.05.2010, 09:50
Ce bun,mai ai?
la 14.05.2010, 09:55
pusic, chiar te rog..................
la 14.05.2010, 09:55
mai am Silvioara,asa ca poti sa te servesti..................
la 14.05.2010, 09:57
wow.....super arata.....vreau si eu o feliuta.....

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking