Ingrediente
- 6 oua
- 6 linguri faina
- 6 linguri zahar
- 1 lingurita praf de copt
- 2 lingurite cacao
- gem de prune pentru umplutura
Mod de preparare
In primul rand am pornit cuptorul la 180 de grade .
Am pregatit tava cu hartie de copt.
Si m-am apucat de batut albusurile spuma .Dupa ce am intors castronul si spuma a ramas acolo ,am pus jumatate de cantitate de zahar si am batut foarte bine pana ce zaharul s-a topit am adaugat si cealalta cantitate de zahar.Cand tot zaharul a fost topit am adaugat galbenusele pe rand si am amestecat bine .A venit si vremea pentru faina si cum nu poate sa faca treaba de una singura am imprietenit-o cu praful de copt si am adaugat-o in compozitia de oua apoi am omogenizat totul.
Din aceasta compozitie am furat 2 linguri ,pe care le-am amestecat cu cacaoa . Cu acesta compozitie maro am facut punctulete pe tava ,iar mai apoi a venit avalansa cu cealalta compozitie mai blondina.Am dat tava la cuptor pt 15-20 de minute.Cand s-a bronzat domnisoara am rulat-o intr-un prosop curat si am lasat-o sa se racoreasca.
Dupa ce i-au trecut caldurile am umplut-o cu gem de prune (iubirea mea) si am infulecat impreuna cu familia mea in 5 minute .
Imi pare tare rau ca nu am facut prea multe poze .
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|