la 07.07.2011, 19:15 Super..ai facut si desert?...iar cu gem de prune ... ..
la 07.07.2011, 19:19 Monicutza , multumesc!
la 07.07.2011, 19:20 m-ai nimerit bine de tot, as manca de ceva timp peste si gem de prune..insa azi n-am mai rezistat am luat o felie de paine pe care mi-am pus gem de prune...
la 07.07.2011, 19:20 Ionela, n-am facut....am gasit pozele in pc Cred ca e de la Pasti, ca eclere atunci am facut, iar intr-o poza sunt si eclere
la 07.07.2011, 19:21 izulika, gemul de prune da foarte bine in rulada As incerca si cu gem de caise, ar fi si mai bun....dar e cam moale....
la 07.07.2011, 19:24 Am ochit si eclerele..de mult nu am mai facut si eu....te invidiam...ca ai si rulada si eclere!!!!!!
Rulada trebiue sa pun si eu in aplicare!!!!
la 07.07.2011, 19:39 absolut delicioasa
la 07.07.2011, 19:45 Am devenit specialista in blaturi de rulada Nu se rupe si-mi iese tare pufos
Ce-mi place sa ma laud singura
la 07.07.2011, 19:45 Mona , daa
la 07.07.2011, 19:51 mama facea rulade eu nu,ca mi-e teama ca se rup
la 07.07.2011, 19:53 Daca le scoti imediat din tava si le rulezi fierbinti, fara sa pierzi timpul, nu se vor rupe
la 07.07.2011, 20:19 eu cand o sa-mi fac in loc de cocos pun miez de nuca macinat..ador combinatia gem de prune nuca macinata
la 07.07.2011, 20:26 Si mie-mi place, Rocsi, dar la miez de nuca iti trebuie un gem foarte tare Nuca de cocos ingroasa mai repede gemul, ceea ce-l face sa nu curga cand tai rulada