Rulada cu pui

Postat de cccris in Mancaruri cu carne
5 Feb 2010 | 5043 vizualizari
Rulada cu pui

E o rulada simpla, poate fi mincata si rece si calda.

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 100g unt moale
  • 3 linguri ulei
  • 1 galbenus de ou
  • sare, piper
  • aproximativ 3 linguri de apa
  • carne de pui
  • ceapa
  • morcovi
  • rosii
  • ciuperci

 

Mod de preparare

Pentru foaia de placinta amesteci faina, untul, uleiul, galbenusul, apa si putina sare intr-un castron, le framinti bine cu mina sau cu robot, daca ai. Daca e prea sfarimicioasa coca, eu mai pun apa, cite o lingura, framint si mai pun apa, daca mai trebuie, pina ajung la o coca legata.

In timp ce facem foaia de placinta se pun  ceapa, cipercile la calit, se pune putina apa, se adauga carnea, se fierb, se adauga bulion sau rosii, condimente. Se lasa pina scade zeama sa nu curga din rulada.  Se pot adauga orice alte legume dorim sau carne de porc, vita sau orice animal ne place.

Se intinde o foaie sau mai multe, in functie de cit de mare vrem sa fie ruladele. Se pune umplutura pe o latura, se ruleaza, se sigileaza la capete sa nu curga din ea si se pune la cuptor pina se rumeneste foaia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Piept de pui umplut

Postat de katty

Piept de pui umplut

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit facem cate un buzunar. Presaram cu sare si piper atat pe exterior, cat si pe interior. Amestecam branza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.02.2010, 11:02
cred ca-i super buna....
la 05.02.2010, 11:17
da...arata fff bine sigur e buna rau....mai ales rece....mmmm
la 05.02.2010, 15:27
bun bun....
la 06.01.2013, 21:17
super
la 17.06.2021, 14:27

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking