Rulada cu somon afumat si spanac

Postat de iuliana_florentina in Somon
17 Feb 2015 | 6992 vizualizari
Rulada cu somon afumat si spanac

Ingrediente

  • 2 bucati de aluat foietaj ( a cate 275 g fiecare )
  • 500 g spanac congelat
  • 200 g crema de branza (tip Philadelphia)
  • 100 g somon afumat
  • 1 ceapa mica
  • 2 oua
  • sare si piper
  • un galbenus (pentru uns )
  • seminte de susan albe si negre (pentru decor )

Mod de preparare

Spanacul decongelat il stoarcem bine de lichid si il punem intr-un bol.Adaugam crema de branza,ouale,somonul tocat grob,ceapa tocata fin,sare si piper (nu exagerati cu sarea pentru ca somonul afumat contine si el destula :)) si amestecam pana se omogenizeaza .

Impartim compozitia de spanac in jumatate si o distribuim uniform peste cele doua aluaturi,rulam ,obtinand astfel doua rulade.Le ungem cu galbenus si le decoram cu seminte de susan.

Coacem 35-40 de minute la 220°C,pana se rumenesc frumos deasupra.

Servim calde sau reci ,pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu somon afumat si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada de spanac cu somon

Postat de postavaru

Rulada de spanac cu somon

Spanacul fiert il lasam la racit apoi il tocam si il stoarcem bine de apa. Amestecam apoi spanacul cu 2 oua batute, sare si piper. Intindem apoi spanacul in tava tapetata cu hartie de copt. Eu...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat

Postat de katty

Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat

Pregatim rulada. Dezghetam spanacul si il scurgem bine. Daca vrem o consistenta uniforma, putem sa il mixam. Separam ouale. Mixam albusurile cu sare si cand acestea se tin bine adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.02.2015, 18:31
Bine ai venit!
Ce rulada buna ne-ai adus!
la 17.02.2015, 18:44
Bine v-am regasit !
Sigur,nu puteam sa vin cu mana goala! Multumesc.
la 17.02.2015, 19:10
la 17.02.2015, 19:13
la 17.02.2015, 19:27

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking