Ingrediente
- 2 bucati de aluat foietaj ( a cate 275 g fiecare )
- 500 g spanac congelat
- 200 g crema de branza (tip Philadelphia)
- 100 g somon afumat
- 1 ceapa mica
- 2 oua
- sare si piper
- un galbenus (pentru uns )
- seminte de susan albe si negre (pentru decor )
Mod de preparare
Spanacul decongelat il stoarcem bine de lichid si il punem intr-un bol.Adaugam crema de branza,ouale,somonul tocat grob,ceapa tocata fin,sare si piper (nu exagerati cu sarea pentru ca somonul afumat contine si el destula :)) si amestecam pana se omogenizeaza .
Impartim compozitia de spanac in jumatate si o distribuim uniform peste cele doua aluaturi,rulam ,obtinand astfel doua rulade.Le ungem cu galbenus si le decoram cu seminte de susan.
Coacem 35-40 de minute la 220°C,pana se rumenesc frumos deasupra.
Servim calde sau reci ,pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu somon afumat si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|