Ingrediente
- Piept pui – 1 buc mare (intreg)
- Usturoi pudra – 1 lingura
- Rosii uscate – 4 buc
- Baby spanac – 40 g
- Oua – 2 buc
- Apa – 50 ml
- Ulei de masline – 1 lingura
- Sare, piper – dupa gust
Mod de preparare
- Bate ouale cu un tel;
- Adauga sare si piper;
- Pune o lingura de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta si lasa-l sa se incinga;
- Trage spanacul la tigaie pana se strange si ramane fara apa;
- Adauga oul si pregateste o omleta subtire;
- Las-o sa se raceasca;
- Desfa pieptul de pui pe jumatate, ca pe o inimioara;
- Aplica folie alimentara deasupra si bate-l cu un ciocan de carne pentru a-l intinde;
- Condimenteaza-l bine cu sare si piper pe toate partile;
- Pune omleta in mijlocul pieptului si adauga rosiile uscate, intregi, deasupra;
- Ruleaza strans si strange-l in folie alimentara;
- Lasa-l la frigider pentru cca 2-3 ore pentru a se strange foarte bine;
- Baga-l in slow cooker-ul Crock-Pot 5 L Hinged lid si adauga 50 ml de apa;
- Seteaza programul “high” pentru cca 3,5 ore;
- Se serveste alaturi de cartofi noi baby la cuptor sau orez;
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac si rosii uscate la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Hinged Lid" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|