Rulada cu ton, iaurt si faina de gris

Postat de rivka in Peste
2 Sep 2010 | 8901 vizualizari

Am tot vazut in ultima vreme rulade cu peste asa ca m-am gandit si eu sa fac , am adaptat compozitia dupa gust si ce am avut in casa si a iesit o rulada senzationala. Se poate servi ca atare, sau cu paine, sau salate sau langa spanac sau mancare de mazare merge foarte bine, ba chiar si langa orez (pilaf cu legume).

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 02.09.2010, 23:31
ooooo,lumanari in decor???imediat vine nadina si se gandeste la prostii
la 02.09.2010, 23:37
pai eu am intotdeuna 2 lumanari la masa.
dar rulada nu-ti place? e fff buna!
la 02.09.2010, 23:41
super! 5 f!
la 02.09.2010, 23:45
foarte buna rulada
la 02.09.2010, 23:50
merge si cu aia...si aia... Dar cu un coniac merge?
la 02.09.2010, 23:53
ce frumos a iesit !
la 02.09.2010, 23:53
da' cu pepsi?????
la 03.09.2010, 00:15
super riv am salvat-ocred ca e grozava deci ela vine cu pepsi eu ce sa aduc?in afara de furcu,cred ca garnitura
la 03.09.2010, 08:36
Cred ca este grozav checul asta cu ton Dar ...faina de gris nici nu stiu daca este pe aici...Ai macinat grisul ?
Oricum pentru bunatatea careia i-am salvat reteta meriti 5 furcute...
la 03.09.2010, 08:40
E grozav checul tau,vreau si eu o feliuta
la 03.09.2010, 08:41
multumsc fetelor, azi vreau sa fac o mazare langa el...
la 03.09.2010, 08:42
sidy cum sa nu fie, este vb despre gris care il folosesti si la gris cu lapte!
la 03.09.2010, 08:43
cu tonsigur este ceva bun
la 03.09.2010, 11:47
ce bine arata! las furculitele!
la 03.09.2010, 13:37

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking