4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Aceasta reteta simpla, dar tare gustoasa si aspectoasa se poate prepara mai ales in zilele toride de vara, pentru ca nu trebuie sa folositi aragazul.
Ingrediente
Mod de preparareFoi: Se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao, laptele, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale. Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de plastic, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece. Se taie de grosimea unui deget. Crema: Batem untul spuma, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic. Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada de biscuiti cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de privatelaura
Pregatiti mai intai două hârtii de copt, între care se vor nivela frumos straturile ruladei. Compozițiile trebuie să fie destul de moi, maleabile, dar să nu curgă. Este necesar...
Citeste continuareaPostat de sufletista
Nuca de cocos o amestecam cu laptele condensat, pana ce se omogenizeaza. Intr-o cratita, adaugam zaharul si il punem pe foc sa se caramelizeze, adaugam untul taiat bucati si treptat, laptele....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|