Ingrediente
- Blat:
- 3 oua
- 2 linguri faina
- 3 linguri zahar
- 1 lingura cacao
- un praf de sare
- Umplutura:
- 400 g branza de vaci
- un ou
- o lingura smantana
- 3 linguri zahar pudra
- 50 g stafide
- o lingurita esenta de rom
- un praf de sare
Mod de preparare
Umplutura:
Intr-un bol se mixeaza branza cu oul, sarea, zaharul, zaharul vanilat si smantana. La sfarsit se adauga stafidele pe care le-am inmuiat in rom 20-30 de minute.
Blat:
Se separa albusurile de galbenusuri iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana acesta se topeste . Se adauga faina amestecata cu cacao si se mixeaza foarte bine compozitia. Se adauga albusurile batute spuma amestecand cu telul sau o spatula.
Se tapeteaza o tava ( 22x27cm) cu hartie de copt, se pune branza intr-un strat uniform si se acopera cu aluatul de cacao intins uniform si el. Se da tava la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru aproximativ 20-25 de minute. Cand este gata se rastoarna pe un prosop de bucatarie ,se scoate hartia de copt ,se ruleaza strans si se lasa sa se raceasca. Se pudreaza cu zahar si se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cacao cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|