Ingrediente
- 500 g carne de porc tocata
- 200 g bacon felii
- 50 g cascaval
- 150 ml sos barbeque
- 1 lingurita ghimbir
- 1 lingurita cardamom
- 1 lingurita turmeric
Mod de preparare
Carnea de porc tocata se condimenteaza cu sare , piper, ghimbir, cardamom si turmeric. Pe un bambus de rulouri asezam feliile de bacon (jumatate din cantitate) in asa fel incat sa se suprapuna marginea uneia pestea cealalta. Intindem jumatate din carnea tocata si punem intr-o parte cascavalul taiat julien. Incepem sa rulam si punem ruloul in vas ceramic. Ungem ruloul cu sos barbeque. Procedam la fel cu al doilea rulou si dam la cuptor pentru 40 min.
Se poate servi cu garnituri sau numai cu salata, este la fel de bun in ambele combinatii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|