Rulada de piept de porc la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale in Slow Cooker
28 Ian 2016 | 4112 vizualizari
Rulada de piept de porc la slow cooker Crock-Pot

Foarte buna a fost.

Ingrediente

  • 1,8 kg piept de porc
  • 50ml ulei
  • boia dulce
  • boia iute
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Bucata de fleica trebuie sa fie mai subtire si impanata.

Se pune pe tocator cu stratul de grasime dedesubt si se presara cu condimentele.

Se ruleaza strans si se leaga cu ata de bucatarie.

Se unge cu ulei si se presara cu condimente pe toate partile.

Se unge vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l cu ulei si se pune rulada in el.

Se mai toarna putin ulei deasupra si se pune capacul.

Se pune pe pozitia high pentru 6 ore.

Ultimele 40 de minute am lasat vasul fara capac.

Se scoate pe o farfurie si se lasa sa se raceasca complet.

Se feliaza si se serveste.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de piept de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (36)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancare de post cu naut, legume, prune si fidea la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris

Mancare de post cu naut, legume, prune si fidea la slow cooker Crock-Pot

Boabele de năut se pun de seară la hidratat, în apă rece, cât să le acopere. A doua zi, se scurg de apă și se pun la fiert în vasul ceramic al aparatului Crock-Pot slow...

Citeste continuarea

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

Postat de panacris

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

Într-un vas mai înalt se amestecă sarea cu apa și cele 2 albușuri, până se obține o consistență de nisip umed. Cartofii se spăla bine cu un burete de sârmă la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2016, 16:11
Arata delicios!!
la 28.01.2016, 16:30
Hmmm...bun :>
la 28.01.2016, 16:31
Apetisantă!
la 28.01.2016, 16:42
buna
la 28.01.2016, 16:46
Ce bine arata!

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking