Rulada de pizza

Postat de lilik in Pizza
21 Oct 2010 | 10001 vizualizari
Rulada de pizza

cam ciudat nume dar nu stiam cum sa-i spun.....

Ingrediente

  • pt aluat:
  • 400 gr faina
  • 1 plic drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 pahar si jumatate de lapte caldut
  • putina sare,1 lingura ulei de masline
  • pt umplut:
  • sunca
  • mozzarella
  • sos de rosii

Mod de preparare

facem un aluat din ingredientele de mai sus,il framantam bine si il lasam la crescut cca 60 de min.

intre timp facem sosul.punem la calit 1 ceapa micuta tocata marunt,cand incepe sa se rumeneasca adaugam cca 350 ml suc de rosii si lasam sa fiarba la foc mic pana scade si se face un sos destul de gros,punem o foaie de busuioc,mai lasam 2 min si dam deoparte.

intindem o foaie  destul de subtire si o ungem cu sos(foarte putin doar kt sa o coloreze),apoi punem felii de mozzarella si deasupra felii de sunca.rulam foaia si o inchidem la capete apoi o punem in tava si dam la cuptorul preancalzit la200° timp de 20min cca.cand e gata o taiem felii si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pizza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada pizza

Postat de MotanLaOale

Rulada pizza

Aluatul se intinde o foaie pe suprafata de lucru infainata si se netezeste putin cu sucitorul. Se unge cu ketchup pe toata suprafata si se presara oregano. Se pun felii de sunca pe toata...

Citeste continuarea

Pizza cu bunatati de la Sergiana Poiana marului

Postat de Constelatialeu

Pizza cu bunatati de la Sergiana Poiana marului

Aluat: Intr-un castron cernem faina, adaugam un praf de sare si maruntin drojdia, apoi turnam apa calduta si incepem sa framantam, e posibil sa nu fie nevoie de toata apa, deci nu o turnati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.10.2010, 10:16
interesant! n-am mai vazut
la 22.10.2010, 10:37
Nu conteaza numele,eu tot vin la masa
la 22.10.2010, 11:12
vreau vreau
la 22.10.2010, 12:22
de asa pizza nu am auzitnumai chesti inedite azi pe aicililik.. 5f
la 22.10.2010, 12:32
Arata foarte bine,felicitari!Trebuie neaparat sa fac si eu mi-e pofta.

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking