Pizza cu bunatati de la Sergiana Poiana marului

Postat de Constelatialeu in Pizza
25 Noi 2015 | 4051 vizualizari
Pizza cu bunatati de la Sergiana Poiana marului

Acum n`o luati ca o reclama, ca n-am obiceiul sa fac reclama la firma, dar chiar imi plac produsele de la Sergiana Poiana Marului si cum avea niste produse de la ei, am zis sa pun de-o pizza....

Ingrediente

  • Aluat
  • 250 g faina
  • 10 g drojdie proaspata
  • cca 1/2 cana cu apa calduta
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • Umplutura
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 10 masline
  • 3 felii de salam taranesc Sergiana
  • 80 g rulada din piept de porc de la Sergiana
  • 2 oua
  • sos de pizza dulce (din camara proprie)
  • parmezan, sa fie sa se ajunga
  • cascaval
  • piper

Mod de preparare

Aluat: Intr-un castron cernem faina, adaugam un praf de sare si maruntin drojdia, apoi turnam apa calduta si incepem sa framantam, e posibil sa nu fie nevoie de toata apa, deci nu o turnati toata dintr-o data. Adaugam si uleiul si framantam bine vreo 20 min, apoi lasam la crescut peste o ora, acoperind castronul cu un servet.

Umplutura: Taiem ceapa marunt, la fel si salamul si rulada de porc, le punem intr-un castron, adaugam si maslinele maruntite, apoi doua oua si piper, omogenizam bine.

Luam tava de pizza si intindem aluatul in tava, peste aluat intindem sosul dulce de pizza, apoi umplutura, eu m-am jucat nitel, am incercat sa fac niste floricele, am presarat parmezan si cascaval ras. Dam tava la cuptor, pentru cca 30-35 min, in functie de cuptorul fiecaruia. cand e gata scoatem din cuptor si mai presaram parmezan

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu bunatati de la Sergiana Poiana marului" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza vegetariana cu blat subtire si crocant

Postat de Ela68

Pizza vegetariana cu blat subtire si crocant

1. Am facut putin diferit fata de reteta originala pentru ca m-am obisnuit sa lichefiez drojdia, n-am incercat niciodata s-o amestec direct in faina. Asadar, puneti intr-un vas mic drojdia cu...

Citeste continuarea

Pizza vegetariana cu pesto

Postat de andaoana

Pizza vegetariana cu pesto

Aluatul: Drojdia o dizolvam in 100 ml apa calduta impreuna cu zaharul si o lingura de faina . Lasam deoparte pana se umfla putin. Intr-un castron punem faina si sarea ,iar in mijlocul ei...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.11.2015, 20:04
Am venit la pizza!
la 25.11.2015, 20:14
Sergiana asta e cam dotata )
la 25.11.2015, 20:17
Adelaide, are di tati, buni rau.....mai ales alea de porcu mistretu...
la 25.11.2015, 20:19
Si noi avem carnat de la Poiana Marului Buna de tot !!!
la 25.11.2015, 20:30
Si eu am venit la pizza!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking