Rulada de porc la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu in Slow Cooker
23 Dec 2017 | 4972 vizualizari
Rulada de porc la slow cooker Crock-Pot

Din categoria porcarii de sezon, am prestat o rulada cu carne afumata, carnat afumat si umplutura de sarmale......

Ingrediente

  • cca 1,600 kg carne de porc afumata ( bucata de carne de pe burta porcului )
  • 200 g carnati porc cu vita, afumati
  • 300 g umplutura de sarmale
  • 1/2 cana cu zeama de varza
  • rosii deshidratate in ulei de masline

Mod de preparare

N-am sa povestesc cum am tinut carnea la saramura, am afumat-o, cum am facut carnati si umplutura de sarmale, nu de alta, dar sigur va plictisiti si o sa ziceti unde sa tai eu porc, de unde saramura, de unde afumatoare si altele, asa ca ma limitez la a prezenta cum am asamblat eu aceasta rulada. Bucata de carne afumata am taiat-o in doua bucati, in partea mai groasa am taiat in asa fel incat sa obtin o bucata mai subtirica sa o pot rula.

Am intins umplutura de sarmale peste carnea afumata, am asezat carnatii si bucati de rosii deshidratate, am rulat foarte strans si am legat bine, in asa fel incat sa obtin o bucata frumos rulata, am uns cu uleiul de masline in care au stat rosiile, apoi am asezat rulada in vasul slow cooker Crock-Pot 2.4 l , am turnat zeama de varza, am pus capacul si am setat functia high, cca. 3 ore. Dupa 3 ore am scos rulada si am pus-o intr-o tava si am lasat-o la cuptor cca. 20 min sa se rumeneasca putin. Se lasa la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris

Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-Pot

Ceapa, morcovii, ciupercile se curăță, apoi se mărunțesc și se pun la călit împreună cu orezul,  uleiul de măsline și puțină apă, cca. 10 minute la foc mic, la final se...

Citeste continuarea

Pui cu lamaie si nuci la slow cooker Crock-Pot

Postat de privatelaura

Pui cu lamaie si nuci la slow cooker Crock-Pot

Conectam slow cooker-ul Crock-Pot  4.7 l Digital la o sursa de curent. Spalam bucatile de pui. Spalam lamaia cu apa fierbinte si cu un burete curat, abraziv. Feliem lamaia. In...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.12.2017, 15:51
Faină mâncare ai făcut, specialisto în preparate de sezon!
la 23.12.2017, 16:25
Multumesc, Rodica !
la 23.12.2017, 16:43
Buna rulada asta.... Sa aveti pofta!
la 23.12.2017, 17:21
buna buna
la 23.12.2017, 17:35
Ce rulada buna este pentru iubitorii de "porcarii" !

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking