Rulada de pui

Postat de diaconta in Pui
27 Dec 2010 | 35575 vizualizari
Rulada de pui

Absolut delicioasa rulada asta,dar mi-a placut mult cum a iesit si ca aspect.

Ingrediente

  • 2 pui dezosati
  • 600 gr piept de pui tocat
  • 200 gr ciuperci
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval
  • morcovi mici congelati
  • verdeata
  • ardei rosu
  • condimente pentru pui
  • piper,vegeta
  • rozmarin

 

Mod de preparare

Puii i-am luat partial dezosati (din cei pregatiti pentru umplut).Am mai indepartat aripioarele si l-am desfacut,avand grija ca pielea sa-mi ramana intreaga,deoarece avem nevoie de ea pentru rulat.Am taiat din carnea de pe piept si pulpe si am distribuit-o uniform pe toata suprafata pielii.

Se condimenteaza ,se presara cu rozmarin si se lasa la frigider pana cand ne ocupam de umplutura.

Ciupercile se taie felii si se pun la prajit.Se adauga multa verdeata,sare si piper.

Carnea tocata se condimenteaza foarte bine ,apoi se amesteca cu ciupercile,ouale batute spuma si morcovii congelati.

Am facut doua variante de rulada.Nu stiam care va iesi mai aspectuoasa.Pana la urma mi-au placut amandoua.

Unul dintre pui l-am lasat intreg iar celalalt l-am taiat in doua bucati.

Pe fiecare bucata de pui am pus umplutura si am rulat-o cat mai strans.

Din puiul intreg a iesit o rulada mai groasa,asa ca am legat-o cu o sfoara si am pus-o intr-o tava cu hartie de copt.

Pentru ca nu eram foarte sigura ca nu se va prinde,am pus putin ulei pe hartia de copt,sub rulada.

Am pus-o la cuptor aproximativ o ora.

Cu celelalte bucati obtinute din cel de-al doilea pui,am facut doua rulade.

Am pus umplutura si le-am infasurat in folie de aluminiu unsa cu putin ulei.

Le-am pus intr-o tava in care am pus o cana de apa.

Le-am lasat asa la cuptor cam 1/2 de ora,apoi am luat folia jos,am adaugat putin ulei si le-am lasat sa se rumeneasca frumos.Pielea a ramas foarte crocanta.Gustul nu pot sa vi-l descriu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (130)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Piept de pui umplut

Postat de katty

Piept de pui umplut

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit facem cate un buzunar. Presaram cu sare si piper atat pe exterior, cat si pe interior. Amestecam branza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.12.2010, 22:32
Dia
la 27.12.2010, 22:32
Am scris primul mesaj asa de repede ca vroiam sa fiu priiiiiiiiima,papa buuuuuuun
la 27.12.2010, 22:34
Cris hai sa te pup de ce te grabeai ca este destul n-ai vazut ca am facut doi pui
la 27.12.2010, 22:35
ba da dar nu stii cati vin la masa,stii tu musafiri neanuntati
la 27.12.2010, 22:37
acuma's antrenata serios,asa ca pot sa mai fac

Vezi toate comentariile (130)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking