Rulada de pui

Postat de AnyCostescu in Pui
7 Oct 2014 | 3310 vizualizari
Rulada de pui

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 1 ardei capia copt
  • 1 lingura capere
  • cateva ciuperci din conserva
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • foi de dafin, boabe de coriandru

Mod de preparare

Punem carnea tocata intr-un bol. O condimentam bine cu sare, piper si usturoi pisat.

Ardeiul capia se toaca cubulete mici, la fel sis cicupercile si le adauugam peste carne.

Verdeata se toaca marunt, caperele la fel .

Pieptul de pui se spala, se sterge cu un servevtel si se taie cuburi.Amestecam pieptul de pui cu compozitia de mai sus, punem ouale batute cu putina sare,

Udam o bucata de hartie de copt, asezam compozita de carne pe hartie si rulam usor, salamul obtinut. Legam capete .

Luam alta bucata de hartie de copt, la fel udam si rulam inca o data rulada apoi legam iar capetele.

Intr-o oala incapatoare punem apa, foi de dafin , boabe de coriandru si asezam rulada.Fierbem circa o ora rulada. DUpa ce a fiert se scoate si se lasa la racit.

Este o rulada delicioasa care poate inlocui mezelurile care le gasim in magazine.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Piept de pui umplut

Postat de katty

Piept de pui umplut

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit facem cate un buzunar. Presaram cu sare si piper atat pe exterior, cat si pe interior. Amestecam branza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.10.2014, 16:06
la 07.10.2014, 16:16
la 07.10.2014, 16:19
Ce buna este!
la 07.10.2014, 16:30
foarte buna!
la 07.10.2014, 16:31
super buna

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking