Rulada de pui cu cascaval

Postat de Irina in Aperitive / Garnituri
5 Apr 2015 | 61812 vizualizari
Rulada de pui cu cascaval

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 4 oua
  • 4 fire de ceapa verde
  • 250 g cascaval Delaco
  • frunze de busuioc
  • sare
  • piper
  • chili
  • busuioc uscat
  • salvie
  • vin alb demisec
  • ulei de masline

Mod de preparare

Am aranjat feliile de piept de pui una langa alta, suprapunand cam de 2 cm, pentru a obtine o foaie de rulada.

Am tocat ceapa verde si am pus-o in tigaie in putin ulei incins, am amestecat de cateva ori, dupa care am adaugat ouale batute.  Omleta obtinuta am pus-o peste carnea de pui.

Am ras cascaval si am presarat din belsug peste omleta, am adaugat busuioc verde tocat marunt, dupa care am condimentat cu sare si piper.

Am rulat cu grija, pentru a nu rupe fasiile de carne si am legat rulada cu sfoara.

Rulada astfel pregatita am asezat-o intr-o tava de Yena de chec cu hartie de copt udata si stoarsa foarte bine.

Pe deasupra am adaugat condimente: sare, piper, chili, busuioc uscat si salvie, am stropit cu ulei de masline si putin vin alb.

Rulada am pus-o in cuptorul incins la 180 grade 45 minute. Daca vi se pare ca nu e suficient  de bine facuta, continuati coacerea. Aveti grija ca, din cand in cand, sa o stropiti cu sosul din tava.

Am ras 50 g cascaval, l-am presarat peste rulada si am pus-o din nou la cuptor, pana s-a rumenit usor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei

Postat de mihaelar63

Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei

Spalati carnea si o stergeti de apa. Pregatiti ingredientele pentru umplere. Feliati in baghete ardeiul si cascavalul. Introduceti in fiecare bucata de carne...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2015, 00:09
mmmm o bunatate de rulada ai facut aici
la 06.04.2015, 00:15
la 06.04.2015, 01:00
la 06.04.2015, 04:55
vaiii cum arata
la 06.04.2015, 06:18
mega idee, pup tare!

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking