Rulada de pui cu spanac si cascaval

Postat de madi_marin in Pui
25 Apr 2016 | 5542 vizualizari
Rulada de pui cu spanac si cascaval

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • 250 g spanac congelat
  • 4 felii subţiri de caşcaval
  • 12 felii subţiri de bacon
  • 2 ouă
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • cimbru uscat

Mod de preparare

Se toacă mărunt ceapa şi usturoiul şi se călesc în puţin ulei.

Se adaugă spanacul decongelat şi scurs. Se lasă la foc mic amestecând continuu pentru câteva minute, după care se adaugă puţină apă şi se lasă să scadă.

Ouăle le batem ca pentru omletă şi le adăugăm în spanacul de pe foc. Omogenizăm compoziţia şi o potrivim de gust cu sare şi piper.

Pieptul dezosat îl tăiem în doi lobi. Pe fiecare îl întindem în foaie pe care o condimentăm după gust, apoi punem câte două felii de caşcaval şi umplutură, apoi rulam strâns şi împachetăm în bacon. Fixăm cu scobitori si punem rulourile la rumenit într-o tigaie cu ulei până capătă culoare.

Mutăm într-un vas termorezistent şi le mai dăm la cuptor la foc mediu 10-12 minute.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Rulada din piept de pui cu spanac si branzeturi

Postat de gabrielacuisine

Rulada din piept de pui cu spanac si branzeturi

Spalam carnea  si o tamponam cu un servet de hartie ca sa absoarba apa. Taiem pieptii si fiecare bucata o acoperim cu folie alimentara si o batem bine pana se subtiaza. Dupa ce am batut...

Citeste continuarea

Duo rulou de pui si vitel,cu piure de morcovi si dulceata de merisoare cu ardei iute

Postat de Angelica

Duo rulou de pui si vitel,cu piure de morcovi si dulceata de merisoare cu ardei iute

*Pentru inceput pregatim carnea asa: 1.Taiem in jumatate bucata mare de piept de pui.Fiecare jumatate rezultata o despicam in doua, tot pe lung, dar nu de tot, doar atat cat, atunci...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.04.2016, 20:03
Ce bine arata, maine vin la Ploiesti sa mananc...
la 25.04.2016, 20:07
Clemeee.....are vreo importanta ca e din martie reteta?
la 25.04.2016, 20:08
N-are importanta, trec oricum pe la tine, sa te vad inainte de Paste...
la 25.04.2016, 20:11
Asa ceva nu se poate refuza !!!
la 25.04.2016, 20:19
Eu iti admir si preparatul, dar si prezentarea/ pozele

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking