Rulada de somon cu crema de branza si avocado

Postat de vio_dreams in Aperitive / Garnituri
28 Feb 2013 | 13241 vizualizari
Rulada de somon cu crema de branza si avocado

Un aperitiv gustos si aspectuos, cu siguranta musafirii ar fi impresionati!

Ingrediente

  • 300 somon afumat
  • 300 gr crema de branza
  • 1 avocado
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • piper alb
  • sare de mare

Mod de preparare

Transferam somonul afumat pe o folie alimentara exact asa cum este in pachet doar ca il intoarcem pe partea cealalta.

Frecam 200 gr crema de branza cu sare de mare si piper alb dupa gust. Dizolvam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si adaugam jumatate din cantitate. Omogenizam si intindem crema deasupra somonului in strat subtire.

Scobim miezul de avocado, il stropim cu zeama de lamaie si il pasam cu o furculita astfel incat sa mai ramana si bucatele. Il amestecam cu cele 100 gr crema de branza ramase si asezonam cu sare de mare si piper alb.Adaugam cealalta jumatate de gelatina si omogenizam.

Intindem amestecul peste crema de branza.

Rulam strans cu ajutorul foliei si strangem bine la capete.

Dam la frigider pana se intareste si o taiem felii cu un cutit foarte bine ascutit.Stergem cutitul inainte de fiecare felie.

Decoram cu ceapa verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de somon cu crema de branza si avocado" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv placinta Picnicoasa

Postat de Constelatialeu

Aperitiv placinta Picnicoasa

Mai intai, am curatat buretii de roua, am pus doar palariile, i-am spalat bine sub jet de apa, i-am pus la scurs, apoi am incins tigaia wok, am pus un pic de ulei si apoi buretii, am presarat un...

Citeste continuarea

Trigoane cu ciuperci

Postat de Anett

Trigoane cu ciuperci

Maruntim ceapa si calim in ulei pentru cateva minute. Adaugam ciupercile curatate si taiate in cubulete si se amesteca din cand in cand pana se inmoaie si isi lasa zeama. Presarim cu sare si piper...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.02.2013, 05:41
Iau si eu vreo 2 din astea!
la 28.02.2013, 07:35
Le adaug in lista mea pentru prima masa festiva(de ziua mea)
la 28.02.2013, 16:48
la 08.03.2013, 14:19
Un aperitiv desavarsit!
la 10.03.2013, 03:48

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking