Rulada din bezea cu budinca

Postat de licurici_lra in Dulciuri
11 Sep 2015 | 1990 vizualizari
Rulada din bezea cu budinca

Ingrediente

  • 5 albusuri
  • o cana zahar
  • 50 g nuca de cocos
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • o cana de visine + cateva pentru decor
  • o cana zahar pudra
  • 1 plic praf de budinca
  • 500ml lapte
  • 3 linguri de zahar

Mod de preparare

  • Am batut albusurile cu un praf de sare, am adaugat treptat zaharul si am batut pana am obtinut o spuma tare, apoi am adaugat nuca de cocos, amestecand incet cu o spatula.
  • Am intins bezeaua intr-o tava cu hartie de copt, am lasat-o in cutor 15 min, apoi am intredeschis usa cuptorului si am mai lasat-o o ora.
  • Intre timp, am pregatit bundinca, conform instructiunilor de pe plic.
  • Am mai taiat o foaie de copt, am presarat zahar pudra, am adaugat bezeaua coapta si am rulat. Am lasat-o sa se raceasca, apoi am derulat, am adaugat budinca si fructele si am rulat-o din nou.
  • Am lasat-o peste noapte la frigider si am servit-o a doua zi, presarand deasupra zahar pudra si fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din bezea cu budinca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu crema de capsuni si crema de mascarpone cu rodie

Postat de simona72

Prajitura cu crema de capsuni si crema de mascarpone cu rodie

Pentru blat : ouale intregi se mixeaza cu zaharul pana isi tripleaza volumul si devin ca o crema. Se adauga in fir subtire uleiul sau untul topit si racit. Separat, se amesteca faina cu sarea si...

Citeste continuarea

Baigli

Postat de andaoana

Baigli

Laptele il incalzim putin si dizolvam in el drojdia , adaugam o lingura de indulcitor sau zahar si una de faina si amestecam bine . Lasam acoperit pana pregatim restul ingredientelor. Faina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.09.2015, 20:14
la 11.09.2015, 20:27
delicioasa
la 11.09.2015, 20:28
la 11.09.2015, 20:33
Like!
la 11.09.2015, 21:10

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking