Rulada din carne de porc cu ciuperci la Crook-Pot

Postat de Bunica in Porc
1 Iun 2016 | 2703 vizualizari
Rulada din carne de porc cu ciuperci la Crook-Pot

Am preparat o ruladă de porc cu ciuperci fooooarte bună! Crook-Pot la treabă, că ai lenevit destul în depozit! ;)

Ingrediente

  • 1kg fleică de porc cu mai puțină grăsime.
  • 1 legătură ceapă verde
  • 10 ciupercuțe
  • 1 ou
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin roșu
  • 2 linguri ulei de măsline
  • ierburi aromate pregătite de minehttp://www.bucataras.ro/retete/amestec-de-plante-66337.html

Mod de preparare

Ia o bucată de fleică de 1 kg. spălată, uscată cu prosoape de bucătărie.

Feliază fleica cât mai subțire.

Pune intr-un castron ierburile aromate, sarea, piperul și o lingură de ulei de măsline.

Amestecă toate ingredientele și masează cu ele fleica.

Lasă 30-40 minute fleica la rece pentru a pătrunde bine aromele.

Cât timp stă fleica la odihnă pregătești umplutura.

.Ceapa curățată, spălate se toacă mărunt.

Pune uleiul rămas intr-o tigaie la încins

Lasă ceapa până devine sticloasă.

 

Ciupercile spălate, șterse și tocate mărunt se adaugă peste ceapă.

Lasă la fiert până scade zeama.

Stinge focul și adaugă oul și pătrunjelul tocat mărunt.

Lasă compoziția la răcit.

Scoate fleica,pune-o pe tocător.

Împarte carnea în două.

Pune jumătate din compoziția de ciuperci.

Repartizează umplutura pe toată suprafața bucății de carne.

Rulează carnea și leag-o strâns cu ață de bucătărie.

Pune rulourile de carne în vasul Crook Pot.

Adaugă vinul.

Setează la programul High și lasă la fiert 3 ore.

După 3 ore ,decuplezi de la sursa electrică aparatul.

Scoate vasul și bagă-l la cuptorul preîncălzit sla 170 grade să se rumenească frumos.

Servești cu sau fără garnitură.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc cu ciuperci la Crook-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada de porc

Postat de sufletista

Rulada de porc

Bucata de carne se sareaza si se lasa 2 ore la rece. Se  stropeste carnea cu ulei si se condimenteaza carnea cu condimente si se ruleaza cat mai strans. Se leaga cu ata si se lasa 24...

Citeste continuarea

Varza acra cu piept de porc la cuptor

Postat de katty

Varza acra cu piept de porc la cuptor

Taiem varza in 2 jumatati si o punem intr-un vas acoperita cu apa rece pentru cateva ore, mai mult sau mai putin in functie de cat de sarata este varza, schimband apa ocazional. Scurgem apoi apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.06.2016, 20:53
super
la 01.06.2016, 20:58
Tare buna e cu ciupercute si vin!
la 01.06.2016, 20:59
la 01.06.2016, 21:00
Bun cioroiul la casa omului! Buna rulada!
la 01.06.2016, 21:22
Așa-i Mireluța!)))

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking