Rulada din carne tocata umpluta cu legume

Postat de Toamna07 in Porc
20 Apr 2015 | 16628 vizualizari
Rulada din carne tocata umpluta cu legume

O rulada de carne tocata cu legume, plina de arome, satioasa,spornica si aratoasa ! Pentru o masa deosebita,incercati aceasta reteta !

Ingrediente

  • 800 g carne tocata porc-vita
  • 2 oua mari
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • sare,piper sau fulgi de chilli cimbru
  • Umplutura :
  • 3 linguri de mazare
  • 3 linguri porumb
  • 1/2 morcov
  • 1 ardei rosu...

Mod de preparare

Amestecam carnea tocata cu ouale,patrunjelul tocat si restul ingredientelor, o asezonam. Pe o folie de aluminiu sau hartie de copt presarata cu pesmet, intindem compozitia de carne,pe care o apasam bine sa nu se desfaca. Presaram legumele colorate deasupra .Tinem de capatul foliei si rulam.O asezam pe o tava.

Dam rulada la cuptor incins la 180 de grade pentru 40 de minute.Scoatem rulada din hartie si o mai dam la cuptor inca 10 minute . Lasam rulada sa se raceasca si o feliem. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata umpluta cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu legume by Oanapl

Postat de Bunica

Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu legume by Oanapl

Pune carnea tocata intr-un castron. Ceapa tocata marunt se pune peste carne. Cartoful ras  pe razatoarea mica stors bine se adauga peste carne. Verdeata spalata si tocata se pune in...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu spanac si telemea

Postat de oanapl

Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu spanac si telemea

Lasi spanacul sa se dezghete, apoi il scurgi bine de apa. Pui untul intr-o tigaie incinsa si adaugi spanacul si condimentezi cu sare si piper. Amesteci si lasi sa se caleasca 5 minute, apoi lasi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2015, 10:52
Foarte bine arata si sunt convinsa ca este destul de gustoasa!
la 20.04.2015, 10:54
la 20.04.2015, 10:58
Buna!!!
la 20.04.2015, 11:21
la 20.04.2015, 11:44

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking