Rulada din cotlet de porc

Postat de ancutsa in Porc
21 Mai 2018 | 6264 vizualizari
Rulada din cotlet de porc

Ruladă din cotlet de porc cu şuncă ţărănească şi cârnaţi cabanos, alături de cartofi copţi.

Ingrediente

  • 500 g cotlet de porc,
  • 200 g şuncă ţărănească,
  • 2 cârnaţi cabanos,
  • 100 g brânză de burduf,
  • Mirodenii: sare, cimbru, oregano, boia dulce, rozmarin după gust,
  • 500 g cartofi noi,
  • 1 morcov,
  • 2 pahare apă

Mod de preparare

 

Se taie cotletul de porc şi se desface cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele. Se taie în două părţi. Se umple cu şunca ţărănească tăiată felii, cârnaţii cabanos tăiaţi în jumătăţi. Se pune din loc în loc brânză de burduf şi se rulează cu grijă. Se unge cu ulei şi cu mirodenii: sare, cimbru, oregano, boia dulce şi rozmarin.

Se aşază ruladele într-o tavă cu un strat subţire de ulei, se adaugă două pahare cu apă, se dă tava la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, cam 15 minute. Apoi se scoate tava pentru a adăuga pe lângă carne şi morcovul tăiat rondele şi cartofii noi spălaţi bine, nedecojiţi, doar tăiaţi în jumătăţi. Se dă tava înapoi la cuptor, aprox o oră sau până se rumeneşte bine.

 

Timp de pregătire: 15min

Timp de coacere: aprox 1h 15min

Porţii: 8

 

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2018/05/rulada-din-cotlet-de-porc.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri din cotlet de porc umplute cu ciuperci in sos de rosii si pireu de cartofi

Postat de Alina26

Rulouri din cotlet de porc umplute cu ciuperci in sos de rosii si pireu de cartofi

1.Curatam legumele si le tocam marunt.Calim ceapa impreuna cu usturoiul.Adaugam morcovii si ardeii,iar apoi ciupercile.Se pune sare,piper si se acopera cu un capac pana se fac...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.05.2018, 22:23
ce bunatati!
la 21.05.2018, 22:25
Buna~
la 21.05.2018, 22:43
la 21.05.2018, 22:44
Îmi place!
la 21.05.2018, 23:00
Delicios!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking