Rulada din omleta

Postat de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri
2 Feb 2011 | 7976 vizualizari
Rulada din omleta

o omleta delicioasa si pufoasa si o umplutura colorata

Ingrediente

  • pt.omleta :
  • 3 oua,
  • 1 lingura de malai,
  • 1 lingura de cascaval ras,
  • 1 lingura de branza razuita,
  • 1 praf de piper,
  • cateva frunze de patrunjel verde,
  • 1 varf cutit unt,
  • pt.umplutura:
  • 1 lingura de mustar dulce,
  • cateva rondele de praz,
  • 1/2 ardei capia rosu tocat bucatele,
  • 2 linguri de branza moale.

Mod de preparare

Se bat ouale bine si se adauga un varf de cutit de unt, o lingura de malai, un praf de piper si branza si cascavalul, se pune in tigaia Doubletta unsa cu ulei si se acopera cu capacul pana ce se coace pe o parte, deasupra se pun frunzele de patrunjel intregi.Apoi se intoarce usor si pe partea cealalata si se rumeneste putin. Se scoate omleta si cat e calduta se unge cu mustar si se presara ingredientele de la umplutura pe ea. Se ruleaza si se taie cand s-a racit. Se seveste cu sunculita si painica .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

4 pere

100 gr brânză gorgonzola DOP

30 gr miere

Miez de nucă

Câteva fire de... citeste mai mult

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv rulada festiva din cascaval cu omleta si carnaciori picanti

Postat de merisor67

Aperitiv rulada festiva din cascaval cu omleta si carnaciori picanti

Mai întâi, ne asigurăm că folia cu care este ambalat cașcavalul nu este ruptă. Pregătim două bucăți de folie de bucătărie și așezăm una pe masa de lucru. Preparăm...

Citeste continuarea

Rulada din omleta

Postat de gicuta69

Rulada din omleta

Spargem ouale intr-un castron si le batem bine cu telul. Condimentam cu sare si piper,adaugam ardeiul,morcovul , patrunjelul tocat si amestecam . Incingem o tigaie la foc mediu si o ungem cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.02.2011, 11:56
tare bun si frumos
la 02.02.2011, 12:59
la 02.02.2011, 13:14
foarte buna...
la 02.02.2011, 13:15
la 02.02.2011, 14:20
multumesc fetelor!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking