Rulada din omleta

Postat de miha in Aperitive / Garnituri
9 Apr 2011 | 20870 vizualizari
Rulada din omleta

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100 g cascaval
  • sare si piper
  • cateva masline fara samburi
  • Pentru umplutura:
  • 4 felii sunca
  • 100 g branza Almette
  • putina ceapa
  • cateva fire de marar
  • sare si piper

Mod de preparare

Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare. Se adauga cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, se pipereaza dupa gust si se omogenizeaza. Compozitia se toarna intr-o tava mica (25/15 cm) tapetata cu hartie de copt, se presara cu masline taiate rondele si se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor.

Se rastoarna pe o bucata de hartie de copt si se lasa la racit.

Crema de branza se amesteca cu ceapa si mararul tocate marunt. Se sareaza si pipereaza dupa gust.

Se poate folosi si branza de vaci, care se amesteca cu smantana si se mixeaza.

Pe blatul de omleta racit punem feliile de sunca, apoi crema de branza. Rulam blatul cat mai strans posibil, invelim in hartia de copt si dam la rece, pentru jumatate de ora, apoi se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv rulada festiva din cascaval cu omleta si carnaciori picanti

Postat de merisor67

Aperitiv rulada festiva din cascaval cu omleta si carnaciori picanti

Mai întâi, ne asigurăm că folia cu care este ambalat cașcavalul nu este ruptă. Pregătim două bucăți de folie de bucătărie și așezăm una pe masa de lucru. Preparăm...

Citeste continuarea

Rulada din omleta

Postat de gicuta69

Rulada din omleta

Spargem ouale intr-un castron si le batem bine cu telul. Condimentam cu sare si piper,adaugam ardeiul,morcovul , patrunjelul tocat si amestecam . Incingem o tigaie la foc mediu si o ungem cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.04.2011, 00:41
excelenta
la 09.04.2011, 00:51
dupa ce ingrediente ai folosit si dupa modul de preparare,imi inchipui ca-i super grozava.excelenta prezentare.
la 09.04.2011, 01:11
tare bine arata
la 09.04.2011, 07:54
i-mi place
la 09.04.2011, 08:08
Ce bine arata ! Cu siguranta este delicioasa

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking