Rulada din piept de pui cu ierburi aromate

Postat de licurici_lra in Aperitive / Garnituri
21 Feb 2016 | 3366 vizualizari
Rulada din piept de pui cu ierburi aromate

Ingrediente

  • o jumatate de piept de pui;
  • o jumatate de lingurita de rozmarin;
  • o jumatate de lingurita de oregano;
  • o jumatate de lingurita de condimente pentru pui;
  • o lingurita de boia duce;
  • sare, piper

Mod de preparare

  1. Am desfacut pieptul de pui in 3 parti cu cutitul, incet, sa nu se rupa, apoi l-am batut cu cioconul de snitele.
  2. Am presarat condimentele deasupra, mai putin boiaua.
  3. Am rulat strans piepul de pui.
  4. Am presat boia pe o folie alimentara, am asezat rulada si am rulat cu folia, apoi am strans la capete.
  5. Am pus rulada intr-o forma de chec, am adaugat o cana de apa si am bagat-o in cuptorul preincalzit, pentru 50 min.
  6. Am scos-o din cuptor, am lasat-o sa se raceasca, apoi am feliat-o.
  7. A iesit super gustoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Stelute aperitiv cu crema de branza si avocado

Postat de andaoana

Stelute aperitiv cu crema de branza si avocado

Aluatul de foietaj trebuie sa il dezghetam dar nu foarte mult, doar atat cat sa-l putem desface. Daca se dezgheata prea mult atunci vom lucra mai greu cu el si se poate sa ni se lipeasca de...

Citeste continuarea

Rulouri Ceva fin cu oua fierte si pasta de masline

Postat de Valclaudia

Rulouri Ceva fin cu oua fierte si pasta de masline

Fierbem ouale 7 minute si le lasam la racit. Le decojim apoi si le taiem in sferturi. Batem oul crud cu furculita intr-un castron apoi trecem la treaba... Ungem cu ajutorul unei pensule...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.02.2016, 20:57
Foarte buna!
la 21.02.2016, 21:00
imi place ce-ai preparat!
la 21.02.2016, 21:01
Buna!
la 21.02.2016, 21:09
la 21.02.2016, 21:19
Minunata, delicioasă

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking