Rulada din piept de pui cu ierburi aromate

Postat de licurici_lra in Aperitive / Garnituri
21 Feb 2016 | 3364 vizualizari
Rulada din piept de pui cu ierburi aromate

Ingrediente

  • o jumatate de piept de pui;
  • o jumatate de lingurita de rozmarin;
  • o jumatate de lingurita de oregano;
  • o jumatate de lingurita de condimente pentru pui;
  • o lingurita de boia duce;
  • sare, piper

Mod de preparare

  1. Am desfacut pieptul de pui in 3 parti cu cutitul, incet, sa nu se rupa, apoi l-am batut cu cioconul de snitele.
  2. Am presarat condimentele deasupra, mai putin boiaua.
  3. Am rulat strans piepul de pui.
  4. Am presat boia pe o folie alimentara, am asezat rulada si am rulat cu folia, apoi am strans la capete.
  5. Am pus rulada intr-o forma de chec, am adaugat o cana de apa si am bagat-o in cuptorul preincalzit, pentru 50 min.
  6. Am scos-o din cuptor, am lasat-o sa se raceasca, apoi am feliat-o.
  7. A iesit super gustoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pasta de jumari Smalek

Postat de cristeena20

Pasta de jumari Smalek

Procedura e ca si la jumari, doar ca taiem slanina cu carne cubulete mici, si le lasam sa se topeasca la foc mediu, apoi mic pana se face jumari. Cand e aproape facut adaugam ceapa tocata...

Citeste continuarea

Drob de pui (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Drob de pui (reteta video)

Fierbeti pipotele si inimile, spalate si curatate, in apa rece cu putina sare pana se inmoaie bine (aprox 30 de minute). Luati spuma din cand in cand Cat timp ferb pipotele, caliti facateii ,in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.02.2016, 20:57
Foarte buna!
la 21.02.2016, 21:00
imi place ce-ai preparat!
la 21.02.2016, 21:01
Buna!
la 21.02.2016, 21:09
la 21.02.2016, 21:19
Minunata, delicioasă

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking