Rulada din piept de pui cu muschi Azuga si cartofi, la cuptor

Postat de Pungasa_Rogue in Pui
2 Dec 2015 | 2666 vizualizari
Rulada din piept de pui cu muschi Azuga si cartofi, la cuptor

Desi m-a apucat noaptea si pozele nu sunt asa de reusite, mi-a facut placere sa #gatescpentruocarte.

Ingrediente

  • o jumatate de piept de pui;
  • doua felii de muschi Azuga;
  • doi cartofi;
  • sare;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • putin oregano uscat;
  • 3-4 boabe de piper negru;
  • o foaie de dafin;
  • 100 ml vin alb;
  • 350 ml apa;
  • 2-3 fire de patrunjel verde.

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Pieptul de pui se cresteaza, se bate cu ciocanul pentru friptura, se spala si se presara cu sare, jumatate de lingurita de boia si putin oregano uscat. Peste el se pun feliile de muschi Azuga, se ruleaza si se leaga cu ata.

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie felii groase si se presara cu sare, jumatate de lingurita de boia si putin oregano uscat.

Se aseaza carnea si cartofii intr-un vas termorezistent, se adauga 3-4 boabe de piper si o foaie de dafin, apoi se toarna vinul si apa. Vasul se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor. Dupa 30-40 de minute se indeparteaza folia si se lasa sa scada apa si vinul. Se indeparteaza ata de pe rulada, apoi se poate servi impreuna cu cartofii, dupa ce a fost presarat patrunjelul verde, spalat si tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui cu muschi Azuga si cartofi, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Retete similare

Musaca cu vinete coapte si piept de pui

Postat de Dya

Musaca cu vinete coapte si piept de pui

Tocam ceapa si ardeiul gras, le asezam intr-un vas impreuna cu uleiul si le calim la foc potrivit pana cepa devine translucida. Adaugam carnea tocata de pui si amestecam pana la incorporarea...

Citeste continuarea

Ostropel de pui

Postat de licurici_lra

Ostropel de pui

Pulpele se taie pe jumatate, se pun pe foc cu 2 linguri de ulei si 3 de apa, se pune capacul si se lasa pana se patrund bine, adaugand din cand in cand apa. Se rumesc pe ambele parti, apoi se...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 02.12.2015, 19:19
Foarte bun
la 02.12.2015, 19:23
super reteta
la 02.12.2015, 19:26
Super bunatate, ma invit singura la masa!!!!!
la 02.12.2015, 19:29
Ce bunatate!
la 02.12.2015, 19:29
Ma bucur ca va place!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking