Ingrediente
- 1 kg carne tocata porc
- Sare roz de Himalaya
- Piper
- Boia de ardei
- 3 caţei de usturoi
- 1 lingura pesmet
- 2 felii de pâine
- 1 ou
- Patrunjel si marar verde
- 2 linguri dulceaţă de ardei iute
- 100 g miez de nuca
Mod de preparare
Am condimentat carnea,am adaugat pesmetul,oul,verdeata,usturoiul pisat si pâinea ,pe care am înmuiat-o în apa calduta,am stors-o si am farâmitat-o.
Am omogenizat totul foarte bine si am împartit compozitia în doua.Am pregatit doua rulade mai subtiri.
Pe o hârtie de copt am întins carnea astfel pregatita, ca si o foaie de rulada.
Deasupra carnii am pus un strat subtire de dulceata de ardei iute(daca va place foarte picant,puteti sa puneti mai multa) si am presarat miezul de nuca pe care l-am tocat grosier.
Am rulat ajutându-ma de hârtie,apoi am asezat-o într-o tava în care am pus hârtie de copt.
La fel am procedat cu carnea ramasa.
Am pus rulada la cuptor la 200 de grade si le-am lasat pâna ce s-au copt.
Se feliaza dupa ce s-a racit.
Se poate servi ca aperitiv sau alaturi de o garnitura.
S-aveţi pofta!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada picanta cu nuca si ardei iute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|