Am mai folosit pentru decor 100 ml smântâna pentru frisca,zmeura si coacaze roşii
Pentru început am pregatit rulada.
Am mixat ouale cu zaharul pâna s-au deschis la culoare si si-au dublat volumul.
Am adaugat faina amestecata cu praful de copt si sarea.
Am încorporat-o usor cu un tel.
La final am adaugat uleiul.
Am pus compozitia într-o tava de 38x25 cm,tapetata cu hârtie de copt.
Am pus la cuptor la 180 de grade pentru 20 de minute.
Am scos tava si am rasturnat foaia pe alta hârtie de copt,am îndepartat hârtia pe care s-a copt,apoi am rulat-o împreuna cu hârtia.
Am lasat-o pâna s-a racit.
Am pregatit crema.
Zmeura am amesteca-o cu zaharul,am pus pe foc sa dea un clocot,apoi am trecut-o prin sita sa-i îndepartez semintele.
Am pus-o iarasi pe fos si am mai lasat sa fiarba pâna a prins consistenta.
Am lasat-o sa se raceasca.
Când a fost usor calduta,am încalzit gelatina la microunde si am pus-o peste ea.
Se poate pune gelatina(scursa de apa) direct în zmeura sa se dizolve.
Frisca am mixat-o (eu nu am adaugat zahar) si am lasat-o deoparte.
Foile de gelatina le-am pus la hidratat în apa rece.
Ciocolata alba am topit-o pe baie de aburi.
Am mixat mascarponele cu zaharul(Green Sugar) si am adaugat cate-o lingura de ciocolata.Am pus apoi jeleul de zmeura si la final frisca.
Am pus crema la frigider jumatate de ora.
Am desfacut foaia de rulada,am pus crema si am rulat la loc.
Am decorat cu frisca,crema ,zmeura si coacaze roşii.
Am umplut cu crema si minitartele.
Le-am pus iarasi la frigider pâna ce s-a întarit crema si s-a putut taia.
Minitartele mi-au placut în mod deosebit,alaturi de un ceai de… zmeura bineînţeles : )))))
Poftă bună !!!!