Rulouri aperitiv cu legume trase la grill si branza

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
30 Mar 2019 | 2419 vizualizari
Rulouri aperitiv cu legume trase la grill si branza

Atât de simplu de preparat și tare gustoase, dar și aspectuoase cu așa joc de culori, îi poți cuceri și pe cei mici cu ele! Pot fi preparate și de post cu feta în loc de brânză telemea.

Ingrediente

  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
  • 3 ardei capia
  • 250 g brânză telemea sărată, sau feta
  • sare
  • piper
  • 3 căței de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline

Mod de preparare

Spălăm bine vânăta și dovlecelul și le tamponăm cu prosoape de hârtie absorbante. Le feliem transversal în 6-8 felii de 4-5 mm grosime și le așezăm pe suprafețe plane, apoi presărăm sare peste ele. Le lăsăm așa 5-6 minute, până elimină din lichid, apoi le tamponăm cu prosoape de hârtie. Le întoarcem pe partea cealaltă și repetăm procedeul. Ungem grillul cu foarte puțin ulei de măsline, îl punem la încins și rumenim feliile de vânătă și dovlecel pe ambele părți, doar până se pătrund ușor. Ardeii capia îi coacem pe grătar și îi curățăm. Usturoiul îl curățăm, îl pisăm cu sare și piper, apoi îl amestecăm cu ulei de măsline. Brânza o feliem mai grosier în formă dreptunghiulară. Ungem cu uleiul aromat cu usturoi feliile de vânătă și dovlecel. Apoi, așezăm una peste alta ,câte o felie de vânătă și una de dovlecel. Peste acestea așezăm o felie de ardei capia copt. Așezăm brânza la un capăt al aranjamentului și rulăm strâns. Prindem ruloul cu o scobitoare și îl așezăm frumos pe platou. Ca să avem joc de culori, așezăm diferit feliile de vânătă și dovlecel, să fie un rulou cu vânăta deasupra și altul cu dovlecelul deasupra. Sper să vă încânte și pe voi ideea acestor Rulouri aperitiv cu legume trase la grill și brânză, că tare bune sunt!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri aperitiv cu legume trase la grill si branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

"Goat Cheese Salad" - Salata cu branza de capra (pane)

Postat de Lia1

"Goat Cheese Salad" - Salata cu branza de capra (pane)

PREPARARE BRANZA PANE Felia de branza, care nu trebuie sa fie mai groasa de 1.5 cm ca sa se inmoaie (incercati si cu 1 cm poate se topeste mai mult la interior, nu stiu inca daca nu se...

Citeste continuarea

Drob din vinete

Postat de panacris

Drob din vinete

Ceapa se curăță, se toacă mărunt și se pune la călit în puțin ulei. O parte din cubulețele de vinete, preparate de astă toamnă (vinetele se curăță, se taie cubulețe și se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.03.2019, 12:34
bune bune
la 30.03.2019, 13:14
Mulțumesc, Motan!
la 30.03.2019, 15:30
Ce bine arata!
la 30.03.2019, 16:42
Sunt minunate ca aperitiv!
la 30.03.2019, 17:48
Arata minunat !!! Si eu am in plan ceva asemanator !!! Se potriveste cu dieta mea

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking