Ingrediente
- 700 g pulpa vitel
- 700 g pulpa porc
- 2 legaturi ceapa verde
- 4 morcovi
- 2 legaturi leurda
- 1 legatura marar
- 6 oua
- sare
- piper
Mod de preparare
Pregatim carnea pentru tocat, taiem in bucatele mai mici. Curatam morcovul, ceapa, spalam leurda si pregatim masina pentru tocat. Trecem toate ingredientele prin masina de tocat, apoi potrivim de sare si piper, amestecam bine, adaugam ouale si la final mararul tocat marunt. Eu am pus hartie de copt intr-un vas de yena, desi nu era nevoie eu asa am procedat. Am umplut vasul cu compozitia facuta si deasupra am turnat cativa stropi de ulei, deoarece carnea a fost slaba. Restul de compozitie ramasa am pus-o in niste forme de aluminiu. Am dat la cuptor cca 50 min, este gata cand incepe sa se rumeneasca si capata o culoare frumoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|