Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval
Postat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de briose sarate cu sunca si cascaval: Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180°C și pregătiți tăvile de briose, tapetându-le cu...
Citeste continuareaUn aperitiv ce a avut succes.
Ingrediente
Mod de preparareChecul se pregateste din 600 gr.ceafa de porc tocata amestecata cu 200 g ciuperci si un ardei gras acestea fiind taiate marunt,se leaga compozitia cu un ou crud se condimenteaza dupa gust si se da la cuptor circa 50 min. Foile de andive se umplu cu morcov,telina date pe razatoarea mica condimentat cu sare si pipe apoi se adauga iaurt s-au maioneza dupa preferinte. se taie lebarul si soricul proaspat si se monteaza platoul cum doriti. Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de briose sarate cu sunca si cascaval: Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180°C și pregătiți tăvile de briose, tapetându-le cu...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Iata cum se prepara Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval: Tăiați foaia de aluat de pizza în jumătate și așezați prima jumătate într-o tavă de aragaz tapetată cu...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|