Rulouri aperitiv, cu paine fara gluten

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
25 Feb 2016 | 4992 vizualizari
Rulouri aperitiv, cu paine fara gluten

 O gustare rapida, satioasa si de efect.  

Ingrediente

  • 8 felii de paine fara gluten, de la Schar
  • 4 pulpe de pui dezosate, preparate la gratar
  • 8 felii de gogosari murati
  • 2 oua
  • sare
  • putin ghimbir ras
  • 1 lingura faina fara gluten, de la Schar
  • 100 ml ulei de palmier

Mod de preparare

Asezam feliile de paine pe un tocator, sau blat de lucru si le aplatizam usor cu sucitorul de aluaturi.

Nu insistam prea mult, pentru a nu le rupe.

Asezam apoi cate o pulpa de pui dezosata si preparata la gratar in prealabil( eu le-am avut preparate cu o zi inainte) si cate o felie de gogosar murat, apoi impaturim felia de paine, peste cele doua ingrediente si acoperim ingredientele in partea exterioara cu inca o felie de paine.

Amestecam ouale cu un praf de sare si putin ghimbir ras, atat cat se ia intre degete, adaugand si o lingura de faina, pentru a fi compozitia mai omogena.

Trecem rulourile prin compozitia de oua si le prajim in uleiul de palmier pentru cateva secunde pe fiecare parte.

Le servim atat calde, cat si reci, cu legume proaspete si un ceai bun.

Sunt tare de efect si se prepara rapid.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri aperitiv, cu paine fara gluten" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (35)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chec aperitiv cu sunca, porumb si masline

Postat de licurici_lra

Chec aperitiv cu sunca, porumb si masline

Am taiat sunca si ardeiul in bucati mai mici, iar cascavalul l-am dat pe razatoare. Am mixat ouale pana si-au dublat volumul, am adaugat laptele batut, sare si piper, apoi am pus...

Citeste continuarea

Aperitiv saleuri cu branza de vaci

Postat de licurici_lra

Aperitiv saleuri cu branza de vaci

Drojdia se amesteca cu o lingurita de faina si putina apa calduta. Se lasa pana se umfla putin. Faina cernuta se amesteca cu toate ingrediente si se lasa la crescut cel putin 30m. Se intinde...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.02.2016, 09:51
Ce bine arata
la 25.02.2016, 09:51
Adauga comentariu...
la 25.02.2016, 09:54
Arata super, super bine!
la 25.02.2016, 09:56
Ce inventiva esti tu Meri!
la 25.02.2016, 10:08
bune si arata super!

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking