Ingrediente
- 8 felii de paine fara gluten, de la Schar
- 4 pulpe de pui dezosate, preparate la gratar
- 8 felii de gogosari murati
- 2 oua
- sare
- putin ghimbir ras
- 1 lingura faina fara gluten, de la Schar
- 100 ml ulei de palmier
Mod de preparare
Asezam feliile de paine pe un tocator, sau blat de lucru si le aplatizam usor cu sucitorul de aluaturi.
Nu insistam prea mult, pentru a nu le rupe.
Asezam apoi cate o pulpa de pui dezosata si preparata la gratar in prealabil( eu le-am avut preparate cu o zi inainte) si cate o felie de gogosar murat, apoi impaturim felia de paine, peste cele doua ingrediente si acoperim ingredientele in partea exterioara cu inca o felie de paine.
Amestecam ouale cu un praf de sare si putin ghimbir ras, atat cat se ia intre degete, adaugand si o lingura de faina, pentru a fi compozitia mai omogena.
Trecem rulourile prin compozitia de oua si le prajim in uleiul de palmier pentru cateva secunde pe fiecare parte.
Le servim atat calde, cat si reci, cu legume proaspete si un ceai bun.
Sunt tare de efect si se prepara rapid.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri aperitiv, cu paine fara gluten" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (35)
|