Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian Style

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
7 Oct 2015 | 7865 vizualizari
Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian Style

Perfecte pentru o gustarica sau pentru pachetelul de la scoala!

Ingrediente

  • cateva foi de tortilla
  • branza pufoasa cu ciuperci delaco
  • cascaval ras Delaco
  • felii de chorizo
  • putin sos pesto
  • frunze de salata creata

Mod de preparare

Nu am dat cantitati exacte, pune cat si ce iti place :)

Mai intai unge foile de tortilla cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco, apoi rade deasupra cascaval Sofia, picura putin sos pesto ici-colo, pune feliile de chorizo si apoi salata verde. Ruleaza strans si taie rulourile la dimensiunea dorita.

Savureaza cu placere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian Style" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tort aperitiv cu ficatei de pui

Postat de MotanLaOale

Tort aperitiv cu ficatei de pui

Ficateii se curata, se spala si se pun in lapte pentru o ora. Toate ingredientele se curata si se toaca marunt. Ficateii se scurg de lapte si se dau la robot pana devin o pasta. Se pun...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta floare cu spanac si branza

Postat de oanapl

Aperitiv placinta floare cu spanac si branza

Pentru aluat, pui intr-un bol faina cernuta si sarea. In centru pui drojdia uscata, lingurita de zahar si adaugi 3-4 linguri de apa calduta si faci o maia pe care o lasi la dospit pentru 10...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.10.2015, 16:58
Astai lovitura sub centura ) Au tot ce-mi place
la 07.10.2015, 17:30
Ce bune or fi!
la 07.10.2015, 18:01
la 07.10.2015, 18:56
bune bune
la 07.10.2015, 19:14
Mpai,ma prefac ca n-am vazut provocarea asta )))

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking