Rulouri cu branza si sunca
Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri 16 Ian 2012 | 7939 vizualizari
Un aperitiv rapid, usor de facut , dar foarte gustos....
Am folosit foietaj cumparat, din acela congelat. Se poate face si "in casa" dar chiar nu merita munca. Cel cumparat este foarte bun. Si cum aveam mai multe de pregatit pentru Revelion...am fost bucuroasa ca il aveam in casa.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 16.01.2012, 13:49
Minunat!
la 16.01.2012, 14:02
demult vreau sa fac aluat de foietaj in casa,mi-a placut reteta laurei laurentiu,dar daca gasesti in comert de care-ti place e bine
iau si eu cateva pentru mic dejun
la 16.01.2012, 14:26
m-a luat foamea
la 16.01.2012, 14:29
super!
la 16.01.2012, 14:44
bun bun
la 16.01.2012, 14:47
ce bune ar fi cateva, acum...
la 16.01.2012, 15:15
grozave! Si eu am facut!
la 16.01.2012, 16:39
bune
la 16.01.2012, 18:04
Bune.
la 16.01.2012, 19:30
pot sa ma servesc?
la 16.01.2012, 20:17
ca bune mai sunt!
la 16.01.2012, 20:19
putem servi oricand si la orice ora!!!!
la 16.01.2012, 20:50
Am facut si eu si sunt tare bune aceste rulouri!
COMENTEAZA