Rulouri cu branza si sunca

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
16 Ian 2012 | 7939 vizualizari

Un aperitiv rapid, usor de facut , dar foarte gustos.... Am folosit foietaj cumparat, din acela congelat. Se poate face si "in casa" dar chiar nu merita munca. Cel cumparat este foarte bun. Si cum aveam mai multe de pregatit pentru Revelion...am fost bucuroasa ca il aveam in casa.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 16.01.2012, 13:49
Minunat!
la 16.01.2012, 14:02
demult vreau sa fac aluat de foietaj in casa,mi-a placut reteta laurei laurentiu,dar daca gasesti in comert de care-ti place e bine
iau si eu cateva pentru mic dejun
la 16.01.2012, 14:26
m-a luat foamea
la 16.01.2012, 14:29
super!
la 16.01.2012, 14:44
bun bun
la 16.01.2012, 14:46
la 16.01.2012, 14:47
ce bune ar fi cateva, acum...
la 16.01.2012, 15:15
grozave! Si eu am facut!
la 16.01.2012, 16:35
la 16.01.2012, 16:39
bune
la 16.01.2012, 18:04
Bune.
la 16.01.2012, 19:30
pot sa ma servesc?
la 16.01.2012, 20:17
ca bune mai sunt!
la 16.01.2012, 20:19
putem servi oricand si la orice ora!!!!
la 16.01.2012, 20:50
Am facut si eu si sunt tare bune aceste rulouri!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking