Rulouri cu branza si sunca

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
16 Ian 2012 | 7921 vizualizari
Rulouri cu branza si sunca

Un aperitiv rapid, usor de facut , dar foarte gustos.... Am folosit foietaj cumparat, din acela congelat. Se poate face si "in casa" dar chiar nu merita munca. Cel cumparat este foarte bun. Si cum aveam mai multe de pregatit pentru Revelion...am fost bucuroasa ca il aveam in casa.

Ingrediente

  • 800 g aluat foietaj
  • 200 g crema de branza
  • 10 felii sunca Praga
  • 1 ou pentru uns

Mod de preparare

Lasam aluatul de foietaj la dezghetat , la temperatura camerei, de seara pina dimineata.

Intindem aluatul- il despachetam- si cu ajutorul unui cutit intindem uniform crema de branza peste aluat.

Asezam feliile de sunca pe doua randuri, apoi rulam foietajul, dar nu prea strans.

Taiem sulul de aluat din 2 in 2 cm si asezam rulourile intr-o tava captusita cu hartie de copt.

Ungem deasupra rulourile cu ou batut si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C, pentru aproximativ 30 de minute , cand rulourile vor fi frumos rumenite deasupra.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cornete umplute cu crema de branza

Postat de mirela0911

Cornete umplute cu crema de branza

Aluat: Intr-un vas, se pune faina si se amesteca cu  sarea . Intr-o craticioara,se pun cei 100 ml  lapte  sa se incalzeasca usor, se adauga 1 lgt zahar, 2 lg faina si drojdia...

Citeste continuarea

Rulouri pizza din foi Yufka

Postat de gospodariu

Rulouri pizza din foi Yufka

 Se deschide pachetul de foi de placinta proaspete si se intinde pe o planseta taiat in patratele.    Se suprapun cate 2-3 patrate unse cu ulei unele peste altele,iar apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.01.2012, 13:49
Minunat!
la 16.01.2012, 14:02
demult vreau sa fac aluat de foietaj in casa,mi-a placut reteta laurei laurentiu,dar daca gasesti in comert de care-ti place e bine
iau si eu cateva pentru mic dejun
la 16.01.2012, 14:26
m-a luat foamea
la 16.01.2012, 14:29
super!
la 16.01.2012, 14:44
bun bun

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking