Rulouri cu carnati

Postat de andaoana in Aperitive / Garnituri
7 Iul 2014 | 8180 vizualizari
Rulouri cu carnati

O reteta rapida, simpla si la indemana oricui. Merge repede si este foarte buna.

Ingrediente

  • -1 pachet aluat foietaj
  • -200 gr carnati stick (picanti sau nu)
  • -1 ou
  • -2 linguri seminte susan

Mod de preparare

Decongelam aluatul de foietaj .

Cand se poate lucra cu el il taiem in patratele (trebuie sa obtinem 25 bucati ).

Carnatul trebuie taiat ca sa aiba lungimea aluatului, lungimea patratelului (cam 1.5 cm lungime)

Pe fiecare patrat punem cate o bucata de carnati  si rulam .

Pregatim o tava , pe care o tapetam cu hartie de copt si asezam rulourile in ea.

Batem oul intr-un castronel cu putina sare si ungem fiecare rulou in parte . Presaram peste ele  seminte de susan (optional se pot folosi si alte seminte) si dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri din piept de pui cu carnat si cascaval

Postat de mirela0911

Rulouri din piept de pui cu carnat si cascaval

Se spala pieptul de pui, se sterge bine cu prosoape absorbante si se taie in doua. Se bate carnea ca pentru snitele dar nu asa subtiri. Se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza peste felia de...

Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui cu carnati si castraveciori

Postat de caroline

Rulouri din piept de pui cu carnati si castraveciori

Feliile de piept de pui le spalam si le stergem bine de apa cu ajutorul unui servet de hartie.  Daca sunt prea groase le batem putin pentru a le subtia. Astfel se vor rula mai usor....

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.07.2014, 12:10
delicioase
la 07.07.2014, 12:11
la 07.07.2014, 12:13
Bune!!!
la 07.07.2014, 12:33
la 07.07.2014, 12:37
cam bune

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking