Rulouri cu cascaval, bacon si amestec de seminte

Postat de katty in Aperitive / Garnituri
15 Ian 2016 | 2440 vizualizari
Rulouri cu cascaval, bacon si amestec de seminte

Ingrediente

  • 380 g faina
  • 55 g tarate de grau
  • 375 ml lapte batut
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 12 g drojdie proaspata
  • 200 g bacon taiat cubulete
  • 150 g cascaval ras
  • 75 g amestec de seminte (in, susan, floarea soarelui, dovleac)

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam faina cernuta si taratele. Incalzim putin laptele batut cat sa putem tine un deget in el fara sa ne ardem, apoi punem in el zaharul, sarea,  drojdia sfaramata si uleiul de masline. Amestecam pana se omogenizeaza bine. Facem o adancitura in mijlocul fainii in care punem oul batut putin cu furculita si amestecul de iaurt cu drojdie. Framantam bine pana nu se mai lipeste de maini, acoperim vasul cu un prosop si  lasam coca la crescut pana isi dubleaza volumul.

 Intre timp tragem pentru cateva minute baconul intr-o tigaie uscata, fara grasime.
Framantam aluatul, scotand aerul din el si  il impartim in doua parti egale. Intindem pe rand fiecare foaie intr-un dreptunghi pe care presaram bacon, cascaval ras si amestec de seminte. Rulam foaia, apoi o taiem in bucati de aproximativ 2 cm grosime. Punem bucatile intr-o tava pe hartie de copt si le lasam sa mai creasca 15 minute, dupa care dam tava la cuptorul preincalzit.

Le coacem pana se rumenesc frumos. Le servim atat calde, cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu cascaval, bacon si amestec de seminte" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Saratele fragede

Postat de Ksenya

Saratele fragede

Se amesteca drojdia cu zaharul pana devine lichida. Intr-un vas, se pune untura, smantana, drojdia si branza de oi, se amesteca, apoi treptat se adauga faina, pana devine un aluat ferm. Se...

Citeste continuarea

Minipateuri cu carnati

Postat de MotanLaOale

Minipateuri cu carnati

Aluatul se lasa la decongelat, de preferat de pe o zi pe alta in frigider. Se ia una din foi si se intinde pe blatul de lucru, infainat. Carnatii trebuie alesi sa fie drepti. Se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.01.2016, 11:41
la 15.01.2016, 11:44
ce bine arata
la 15.01.2016, 11:45
yammi
la 15.01.2016, 12:13
la 15.01.2016, 12:48
yaaaammm

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking