Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic

Postat de AlexTeacher in Peste
11 Aug 2015 | 6301 vizualizari
Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic

Nu sunt eu un fan al pestelui, dar Butterfish-ul mi se pare senzational. Daca nu gasiti il puteti inlocui cu oricare peste cu carne alba, mai gras, afumat. Dar acum e pe toate drumurile, gasiti si la Metro, Carrefour sau Cora. E o combinatie care mie-mi place foarte mult.  

Ingrediente

    • File de butterfish / peste afumat – 150 g
    • Crema de branza cu ciuperci, Delaco – ¾ cutie
    • Batoane de paine prajita, condimentata – cca 8-12 batoane;
    • Ridichi – 2 buc
    • Salata creata – 2 frunze
    • Crema de otet balsamic – 1 lingura

Mod de preparare

  • Intindeti feliile de peste afumat pe un tocator;

  • Adaugati peste acestea crochete de paine prajita unse in prealabil cu crema de branza cu ciuperci, frunzele de salata si cateva rondele de ridiche;

  • Rulati strans si la sfarsit adaugati crema de otet balsamic pe deasupra;

    Pofta buna !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Chiftele din salau cu sos de rosii si busuioc

Postat de simona72

Chiftele din salau cu sos de rosii si busuioc

Pestele se taie in bucati si se da prin masina de tocat carne sau se marunteste la robot. Se pune carnea intr-un castron, se adauga restul ingredientelor si se amesteca cu mana sau cu lingura....

Citeste continuarea

Caldeirada de peste cod (bacalhau)

Postat de cristeena20

Caldeirada de peste cod (bacalhau)

Felul acesta de mancare se face inainte de a fi servit cu o ora. Pestele trebuie sa fie deja inmuiat in apa si desarat.  Cartofii ii curatam si ii taiem rondele mai groase. Sunt de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.08.2015, 23:31
Simplu, gustos si de mare efect
la 11.08.2015, 23:47
bun bun
la 12.08.2015, 08:14
CAT IMI PLACE!
la 12.08.2015, 15:01
bun bun
la 12.08.2015, 19:24
E un peste wow...foarte greu pica insa mancat mult...asa ca trebuie doar gustat...preparatul arata incredibil!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking