Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic

Postat de AlexTeacher in Peste
11 Aug 2015 | 6324 vizualizari
Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic

Nu sunt eu un fan al pestelui, dar Butterfish-ul mi se pare senzational. Daca nu gasiti il puteti inlocui cu oricare peste cu carne alba, mai gras, afumat. Dar acum e pe toate drumurile, gasiti si la Metro, Carrefour sau Cora. E o combinatie care mie-mi place foarte mult.  

Ingrediente

    • File de butterfish / peste afumat – 150 g
    • Crema de branza cu ciuperci, Delaco – ¾ cutie
    • Batoane de paine prajita, condimentata – cca 8-12 batoane;
    • Ridichi – 2 buc
    • Salata creata – 2 frunze
    • Crema de otet balsamic – 1 lingura

Mod de preparare

  • Intindeti feliile de peste afumat pe un tocator;

  • Adaugati peste acestea crochete de paine prajita unse in prealabil cu crema de branza cu ciuperci, frunzele de salata si cateva rondele de ridiche;

  • Rulati strans si la sfarsit adaugati crema de otet balsamic pe deasupra;

    Pofta buna !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Crap oriental

Postat de Ina

Crap oriental

Se curata pestele, se portioneaza, se sareaza, se trece prin faina si se prajeste in ulei, fara a se rumeni. Ceapa se toaca solzisori, morcovii si telina se feliaza si se calesc impreuna in...

Citeste continuarea

Merluciu cu cartofi noi si rosii cherry

Postat de rocsi_1612

Merluciu cu cartofi noi si rosii cherry

Curatam pestele, indepartam capul, il spalam bine si il tamponam cu un servetel de bucatarie. Il lasam intreg, nu il portionam. Cartofii ii decojim si ii punem la fiert cu un praf de sare. Ii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.08.2015, 23:31
Simplu, gustos si de mare efect
la 11.08.2015, 23:47
bun bun
la 12.08.2015, 08:14
CAT IMI PLACE!
la 12.08.2015, 15:01
bun bun
la 12.08.2015, 19:24
E un peste wow...foarte greu pica insa mancat mult...asa ca trebuie doar gustat...preparatul arata incredibil!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking